PN-Y555 (1).jpg

Монітори серії PN-Yіз світлодіодним підсвічуваннямдозволяють створювати цифрові табло для застосування на будь-якому підприємстві. 13 жовтня 2014 р. – Sharp оголошує про початок продажу в Європі нових LED-моніторів серії PN-Yзі світлодіодним підсвічуванням та вбудованим медіаплеєром USB. Ці дисплеї можуть відтворювати відео та фотографії зі списку автовідтвореннябез підключення до мережі, що робить їх ідеальним рішенням для побудови простих і надійних цифрових табло. Прості в експлуатації, солідні й доступні монітори серії PN-Y мають чотири варіанти розмірів екрану з діагоналями від 32 до 55 дюймів.

«Ми завжди реагуємо на вимоги сучасного ринку, що потребує більш простих, більш доступних та більш надійних рішень в області цифрових табло, – відзначив Майкл Бейлі, директор Європейський відділу планування та маркетингу підрозділу VisualSolutions компанії SharpEurope. – Ми використовуємо тільки високоякісні професійні дисплеї, які не потребують технічної підтримки під час їх експлуатації. Компанія Sharpвідома своєю історією та досвідом у галузі TFT-технологій і великих дисплеїв. Усе це ми використовуємо для того, щоб цифрові табло стали доступними для будь-якого підприємства чи організації. Монітори серії PN-Yстануть в пригоді як окремим магазинам, що не мають IT-служби, так і великим фірмам, чи навіть музеям із вказівниками у вестибюлях.

Серія PN-Yмістить монітори з діагоналями екрану 55 дюймів (PN-Y555), 47” (PN-Y475), 42” (PN-Y425) та 32” (PN-Y325), що оснащені повним комплектом роз'ємів для підключення ПК і відеопристроїв, включаючи HDMI, DV-I і D-Sub. Вихід DV-Iзабезпечує можливість послідовного підключення до п'яти дисплеїв для одночасного відтворення матеріалів з ​​одного джерела.

Усі моделі серії мають роздільну здатність FullHD (1920x1080), що в поєднанні з найвищою яскравістю та контрастністю гарантує чудову якість зображення.Тонкі монітори зі світлодіодним підсвічуванням та антибліковим покриттям забезпечують гарну якість і рівномірне відтворення кольорів навіть під великими кутами.

Компанія Sharpприділяє неабияку увагу якості своїх продуктів. Тому монітори серії PN-Yвідзначаються надійною конструкцією та стильним дизайном із тонкою рамкою. Ці дисплеї надзвичайно надійні та придатні для тривалої експлуатації в горизонтальному чи вертикальному положенні (модель 32 дюйми здатна працювати в безперервному режимі). Ця можливість з’явилася завдяки безвентиляторній системи охолодження та використанню датчика температури.

Дисплеї PN-Yлегко інтегруються у великі системи цифрових табло. Під час проектування було враховано потреби системних інтеграторів: вони мають повний арсенал інтерфейсів вхідних сигналів, повну сумісність з локальними мережами та віддаленими пристроями RS232C. Нові монітори мають масу професійних можливостей, які легко налаштовуються, як-от функції мультиекрану, клонування дисплею та потужні вбудовані динаміки.